Αρχική Σελίδα

Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd

Κίνα Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ΓΕΙΑ Pauline, Η ποιότητα PCB είναι υψηλή και τα δείγματα είναι περασμένη δοκιμή. οι διαταγές μαζικού PO θα έρθουν σύντομα. οι ευχαριστίες για το suport σας και αναμένουν να συνεργαστούν για μακροπρόθεσμο.

—— Jean

Είμαι Online Chat Now

Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ACCPCB
Αριθμός Υπαλλήλων : 450~500
Ετήσιες πωλήσεις : 3.1Million-4.7Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

ACCURACE ELECTROMCS TECHNOLOGIES ΚΟΒΆΛΤΙΟ LTD είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή και τις πωλήσεις των double-sided και πολυστρωματικών άκαμπτων πινάκων κυκλωμάτων στη κομητεία Boluo, πόλη Huizhou. Έχει ένα ανεξάρτητο εργοστάσιο ιδιοκτησίας περίπου 20.000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότερων από 500 υπαλλήλων, και μιας ετήσιας ικανότητας παραγωγής σχεδίου 500.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση έχει περάσει την ποιότητα ISO9001 και ISO14000 και την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων, και έχει λάβει πιστοποίηση UL των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ικανότητα διαδικασίας είναι περιεκτική και η τεχνική δύναμη είναι ισχυρή. Τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως με τις πράσινες απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος οδηγιών της ΕΕ RoHS. Η επιχείρηση στοχεύει να γίνει ένας πρώτης τάξεως επαγγελματικός κατασκευαστής πινάκων κυκλωμάτων, που παρέχει τα υψηλότερες ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που εδρεύουν στην εξασφάλιση ποιότητας, ακούμε τη φωνή των πελατών μας, καθιερώνουμε μια καλή σχέση με όλους τους πελάτες, και σημειώνουμε πρόοδο μαζί και αυξανόμαστε από κοινού.

 

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στο μετρητή, ιατρικό, ηλιακή ενέργεια, κινητή, επικοινωνία, βιομηχανικός έλεγχος, ηλεκτρονική δύναμης, ασφάλεια, κατανάλωση, υπολογιστής, αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, στρατιωτικός και ούτω καθεξής. Άνω των 75% των προϊόντων μας εξάγεται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία και άλλες ειρηνικοασιατικές χώρες.

Με βάση πολλά έτη ανάπτυξης, υψηλός-ήμαστε κατάλληλοι τη Ομάδα Διοίκησης, την πεπειραμένη ομάδα Ε&Α και τους ειδικευμένους υπαλλήλους, και κατέχουμε την ευνοημένη αλυσίδα εφοδιασμού, τη δέσμευση για την ποιότητα, και την αφιέρωση στην εξυπηρέτηση πελατών μας.

Ενθάρρυνση της καινοτομίας και να συνεχίσει τη βελτίωση. Εκτός από την επίτευξη εταιρική και τις τιμές πελατών, δημιουργούμε επίσης μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα για τους υπαλλήλους για να επιτύχουμε τις προσωπικές τιμές. Προσπάθεια να παρασχεθεί κάθε μέλος το ευρύ διάστημα για τους μεμονωμένους στόχους.

 

Κίνα Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Accuracy Electronics Technologies Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Pauline gao

Τηλ.:: 75529034489-8005

Φαξ: 86-755-29034819

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)